Zwemmen in de gracht, je bent toch niet gek? Ja, gek van zwemmen. En velen met ons. Toch kunnen we nog wel wat support gebruiken.

Met 7 heel geslaagde edities is Speedo Swim-in Leiden een blijvertje op de Leidse evenementenkalender. En vaste prik in de agenda van heel veel openwaterzwemmers. Afgelopen zomer piekten we op 410 deelnemers. Al 7 jaar weten we jong, oud, wedstrijdzwemmer en recreant naar Leiden te lokken voor een sportieve strijd in de Witte Singel. Onze deelnemers komen uit Leiden en omstreken, maar ook van ver daar buiten, tot Groningen en Maastricht aan toe. Ook verwelkomen we geregeld fanatieke masters uit Duitsland, Engeland en België.

Naamsponsor en onderdeelsponsor
Speedo Nederland is al jaren naamsponsor van onze zwemwedstrijd. TeekensKarstens Advocaten Notarissen heeft zich afgelopen jaar bij ons sportieve collectief aangesloten als sponsor van onze prestatietocht. Ook kunnen we al jaren rekenen op de hand- en spandiensten van vele, vele vrijwilligers. Denk aan de Leidse Rederij, de duikers van Calypso of Kanovereniging Rijnland. Zonder hen zou een wedstrijd in de gracht niet meer zijn dan een uit de hand gelopen grap.

100 euro
Om verder te professionaliseren zoeken we kleine en grote sponsoren. We dromen van elektronische tijdwaarneming voor onze wedstrijdzwemmers én recreanten: dat kost het nodige. Maar we zijn ook geholpen met kleinere bijdragen, bijvoorbeeld in natura. Wil jouw bedrijf broodjes leveren voor onze vrijwilligers? Heeft jou restaurant of hotel je een mooie deal voor onze deelnemers? Of wil je gewoon een wedstrijdonderdeel adopteren? Vanaf 100 euro kun je al met Swim-in Leiden in zee – uh, in de singel.

Laat je ons verder dromen? Of kun je helpen om onze dromen te realiseren? Mail ons gewoon even op info@swiminleiden.nl of bel Ingmar op 06-244 58 195-