Het Leidse bouwbedrijf gaat de sportevenementen van ZVL-1886 komende jaren sponsoren

Swim-in Leiden en Triathlon Leiderdorp hebben een samenwerking getekend met Jobo de Bouwers. Het Leidse bouwbedrijf gaat de twee evenementen van ZVL-1886 ondersteunen bij de organisatie van de sportevenementen.

“Jobo kan ons helpen de kosten te drukken, maar ook om de opbouw van onze evenementen efficiënter te maken. Met de steeds verder oplopende kosten is dit voor ons zeer welkom,” aldus Jeroen Fakkeldij van Triathlon Leiderdorp die dit jaar weer op 20 augustus plaatsvond bij de Baanderij.

“Beide evenementen draaien voor 100 procent op vrijwilligers, desondanks tonen ze professionaliteit uit in hun organisatie en uitstraling. Als Leids bouwbedrijf ondersteunen we deze organisaties graag, waardoor ze mooie sport bereikbaar maken voor iedereen,” zegt Albert Brink, Hoofd Bouwbureau van Jobo de Bouwers.

“Als Leidse vereniging willen we ons het liefst verbinden met bedrijven uit Leiden en directe omgeving,” vertelt Mariska Gach van Swim-in Leiden. “Met Jobo als echt Leids bedrijf dat ook goed zichtbaar is in de regio met mooie projecten gericht op de toekomst zijn we erg blij om samen aan de toekomstige edities van onze evenementen te bouwen.” Jobo de Bouwers leverde de afgelopen jaren al een bijdrage aan Swim-in Leiden, met het kosteloos leveren van een onderdeel van de finish van het zwemevenement in de Maresingel. De komende jaren wordt deze sponsoring uitgebreid met het ontwerpen en bouwen van diverse tijdelijke en permanente constructies.

Over Swim-in Leiden
Swim-in Leiden is dé zwemwedstrijd in de binnenstad van Leiden, georganiseerd door ZVL- 1886 en E.L.S.Z.W.V. Aquamania. Afgelopen 11 juni vond de 11e editie plaats in de Maresingel bij het Huigpark. Meer dan 400 zwemmers sprongen de singel in om de sportieve strijd met zichzelf en elkaar aan te gaan. Van wedstrijdzwemmers die een scherpte tijd wilden neerzetten op de 1000 of 3000 meter tot recreanten die meededen met de prestatietocht. Lees meer op https://www.swiminleiden.nl/ of via Instagram, Facebook of
X (Twitter).

Over Triathlon Leiderdorp
De Triathlon van Leiderdorp is al dertig jaar het duursport evenement in de regio. Oorspronkelijk ontstaan in Sportpark de Bloemerd in Leiderdorp, maar 10 jaar geleden verhuisd naar de parkeerplaats van de Baanderij. Daar heeft de organisatie een flinke professionaliseringsslag gemaakt met als hoogte punt de organisatie van het Nederlands Kampioenschap Sprint Triathlon in 2021. De organisatie staat er op altijd ruimte te geven voor de breedtesport en daarmee beginnende sporters een leuke uitdaging te geven maar ook ruimte te laten voor de topsporters. Daarom is er naast het open programma altijd een start gepland voor de landelijke competitie.

Over Jobo de Bouwers
Jobo de Bouwers is een hecht familiebedrijf, opgericht in 1975, dat werkt volgens de Leidse mentaliteit: hands-on, no-nonsense, betrokken en betrouwbaar. Ze geloven daarbij in de nieuwe manier van bouwen. Dit betekent bouwen waarbij de wens van de gebruiker centraal staat en waarbij ze samen met de opdrachtgever de beste oplossing realiseren. Ze zijn een middelgroot ontwikkeld bouwbedrijf en werken in wat ze de regio ‘Groot-Leiden’ noemen; een werkgebied dat zich uitstrekt tussen grofweg Amsterdam en Rotterdam, alles op een half uur rijden van Leiden. Met hun ruim 45 jaar ervaring zijn ze thuis in de meest uiteenlopende disciplines: van woningbouw tot utiliteitsbouw en van vastgoedontwikkeling tot renovatie en restauratie. Daarbij bouwen en ontwikkelen ze met het oog op klantgerichtheid, gebruikersgemak, innovatie en duurzaamheid.

Foto: Jeroen Fakkeldij, Mariska Gach en Albert Brink