Triatleten welkom bij Speedo Swim-in Leiden

Of je nu triatleet, turner of tafeltennisser bent, je kunt altijd deelnemen aan de prestatietochten over 1.500 en 3.000 meter. Wil je als triatleet deelnemen aan het wedstrijdprogramma dan zijn dit de afspraken van de Nederlandse Triatlon Bond (NTB) en de Koninklijke Nederlandse Zwembond (KNZB).
 

Licentiehouders

NTB-leden die in het bezit zijn van een zogenaamde Atletenlicentie kunnen onder dezelfde voorwaarden als KNZB-leden die in het bezit zijn van een startvergunning, inschrijven voor wedstrijden uit het Open Water Circuit en Lange Afstand Circuit. Zij kunnen zonder bijkomende kosten via het NTB-bondsbureau de hiervoor benodigde startvergunning aanvragen via Christie.Brouwer@nedtriathlonbond.org of 030 751 3770.

 

Dagstartvergunning

NTB-leden die geen Atletenlicentie bezitten (maar wel een basislidmaatschap of aspirantlidmaatschap) kunnen meedoen aan wedstrijden uit het Open Water Circuit en Lange Afstand Circuit na aanschaf van een dagstartvergunning (€ 6,45 in 2013). Aanvragen en verrekening van een (dag)startvergunning kan bij het NTB bondsbureau.

 

Deelname Speedo Swim-in Leiden

Aanmelding voor Speedo Swim-in Leiden en betaling van startgelden doe je via een mailtje naar de wedstrijdorganisatie: info@swiminleiden.nl. Vermeld je voor- en achternaam, je NTB-licentie, geboortejaar en je triatlonvereniging.

 

Wetsuits ja/nee?

NTB-leden nemen bij KNZB wedstrijden deel onder de KNZB reglementen, dat betekent onder andere dat wetsuits niet zijn toegestaan. Bij de prestatietocht mag dit natuurlijk weer wel.

 

Meer informatie NTB en KNZB

Bondsbureau KNZB Sybrecht Lensink (Sybrecht.Lensink@knzb.nl, tel. 030 – 751 3248)

Bondsbureau NTB Christie Brouwer (Christie.Brouwer@nedtriathlonbond.org, tel. 030 – 751 3770)

http://www.triathlonbond.nl/Atleten/Licentiestructuur/tabid/91/ItemId/159/Default.aspx