Route & Locatie

De Speedo Swim-in Leiden heeft een prachtige locatie. De Witte Singel aan de Hortus Botanicus. Een unieke samenwerking met de Hortus Botanicus.

Locatie

Openbaar vervoer

De Oude Sterrenwacht ligt op loopafstand van station Leiden Centraal (circa 20 minuten). Er rijden ook diverse stadsbussen (halte Witte Rozenstraat).
Vanaf Leiden Centraal is het circa 15 minuten lopen naar de locatie. Er gaan ook diverse stadsbussen die je dichter in de buurt brengen.

Automobilisten

Automobilisten kunnen het beste (betaald) parkeren op Haagweg 6: www.stadsparkeerplan.com. Van daar rijdt een pendelbus naar de wedstrijdlocatie. Deze parkeergelegenheid staat aangegeven op onderstaand kaartje.

Fietsers

Fietsers kunnen hun fiets neerzetten bij Plexus op Kaiserstraat 25. Het is niet toegestaan fietsen te plaatsen op de 5e Binnenvestgracht.

Hulp voor minder validen

U kunt gebruik maken van de personeelsingang van de Hortus Botanicus. U kunt voor meer informatie contact opnemen met info@swiminleiden.nl.

Opmerking: Op het wedstrijdterrein bij de Oude Sterrenwacht / Hortus Botanicus zijn geen honden toegestaan en mogen ook geen tentharingen gebruikt worden.

Baan

Terrein